25 Aralık 2012 Salı

RASTA YAPIM AŞAMASI




Rasta yani namı diğer DREAD LOCK bir çok uygulama şekli ile yapılmaktadır.
Fakat bunların arasında en sağlıklı ve güzel duranı DOĞAL rastadır.- 



Doğal rasta balmumu kullanılmadan saçların birbirine geçirilmesi ile meydana gelir .
Bu karıştırma yani saçların bir birine geçirilme işlemi önce tiftik yapılan saçın sonradan tığ ve çok önemli olan elbecerisi ile bukleler halinde orantılı olarak dread haline, yani rasta şekline geçirilmesi ile meydana gelmektedir.
Bu şekilde yapılan rasta cok emek ve özveri isteyen bir iştir bunun için RASTA fiyatları ÇAKMA rastalara nazaran biraz fazladır. :)
Ama sonuç olarak ta bir kere yapılacak bir iş olduğu için sağlam, güzel
görünümlü ve sağlıklıdır.

Bu şekilde yapılan saçlar hava aldığı için koku yapmaz ve bu yüzden gayet sağlıklıdır. Kolayca yıkanabilir ve pis bir görüntü sergilemezler.
RASTA hakkında bir çok insan yanlış bilgilendirilmektedir ve bir çok insan da yanlış uygulamalar yaptırarak saçlarını kaybetmektedir ya da sonuçtan memnun kalmamaktadır. Onun için bu işin maliyet kısmından çok sonuç kısmına odaklanmanız hem saçınız hem sağlığınız ve maddiyat olarak ta kazançlı çıkmanıza neden olacaktır.



 Tıg ve muzicesi,bilmeniz gereken diğer bir konuda gerçekten canınızın acıyor olacak olması.Bu durumda sunu söyleyebilirim değişimden sonra ve duyacagınız mutluluk hazzı size acıyı sonsuza kadar sildircektir.Diger kısmı yaptırdıgınız rastaların sızı mutlu edebilmesidir, bunun için dgru karar verip araştırmanız lazım








  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder